Materieel

Haastere BV investeert voortdurend in het nieuwste en schoonste materieel, omdat de uitstoot van stikstof een belangrijk item is geworden in de bouw en dan met name in Amsterdam. 
Al onze machines zijn uitgevoerd met Stage-V motoren, zijn hybride en voldoen aan de hoogst gestelde standaard.

Cat 330 Next Gen

In februari 2020 schaft Haastere BV een CAT 330 Next Generation aan. Deze kraan is ingeruild op de CAT 325D. Met deze machine wordt ca. 40% uitstoot gereduceerd en voldoet Haastere BV hiermee aan de strengste eisen.

Tacheuchi Tb370

Met de aanschaf van de TB370 zet Haastere BV een stap vooruit. Deze machine is uitgevoerd met een Stage V motor, overdruk en de nieuwste snufjes qua techniek.

TB260 

De Tb260 is ingeruild voor de Tb250 die jarenlang trouw zijn werk heeft gedaan. De Tb260 is uitgevoerd met een Stage V motor en wordt voornamelijk ingezet voor het ontgraven van kleinere bouwputten.

Tb216 Hybride

De Tacheuchi TB216 Hybride is speciaal aangeschaft voor inpandig en ondergronds werk. Deze machine kan zowel op diesel  als op stroom draaien.
Deze machine is elektrisch, fluisterstil en stoot hiermee geen uitlaatgassen uit.

Ford Transit Custom

Het wagenpark is vernieuwd met een tweetal Ford Transit Custom bussen.

Iveco Daily

De Iveco Daily is aangeschaft voor servicediensten en om de kleinere machines te kunnen transporteren. Met een trekgewicht van 3,5 ton is dit geen probleem meer.

DAF LF Euro 6 Oprijauto

Met de DAF LF uitgevoerd met Euro 6 motor worden de machines met een gewicht tussen de 3.5 en 10 ton getransporteerd. Door de schone motor kunnen wij ook binnenstedelijk uit de voeten.